Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/klient.dhosting.pl/recruiter/re-cruiter.eu-ai4k/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1321

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/klient.dhosting.pl/recruiter/re-cruiter.eu-ai4k/public_html/wp-content/plugins/booked/booked.php on line 372
Національний перепис населення 2021 р. Що це таке? До якого числа можна зареєструватись? Чи є він обов’язковим? – Re-Cruiter | Agencja Pracy

Національний перепис населення 2021 р. Що це таке? До якого числа можна зареєструватись? Чи є він обов’язковим?

Що це за перепис?

Обов’язкові дослідження, що проводяться на підставі закону про перепис населення відповідно до статті 4 Регламенту (ЄС) № 763/2008 Європейського Парламенту та Ради від 9 липня 2008 року, зобов’язують держави-члени ЄС збирати статистичні дані. У той же час, це – найбільші статистичні компанії, які проводяться не лише в Польщі, а й по всьому світі. Реалізація таких проектів вимагає, перш за все, повної мобілізації суспільства та Держави.

Дані перепису населення — це важливі питання в житті нації, завдяки яким, ми можемо дізнатись такі ключові речі, як: “Скільки нас? Як ми живемо?”. Перепис — один з найбільших організаційних проектів, який мобілізує все населення в мирний час.

Які існують методи перепису?

Розрізняють декілька методів, за допомогою яких ведеться перепис. Основний — реєстрація через інтернет. Ви можете увійти в систему, використовуючи власний профіль, банківський рахунок або номер PESEL. Також можна подзвонити на спеціальну гарячу лінію – 22 279 99 99, яка працює з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 18:00. Особи, які з якихось причин не зможуть зареєструватись через інтернет або гарячу лінію, будуть внесені в базу статистами.

Чи є обов’язковою участь?

Згідно з Законом про державну статистику, участь у Національному переписі населення та помешкань 2021 року є обов’язковою!

Коли це потрібно зробити?

Інтернет-перепис розпочався з 1 квітня. На реєстрацію маємо час до 30 вересня.

На які питання потрібно відповісти?

Список питань доступний на сайті. Вони стосуються адреси проживання, інформації щодо співмешканців, подружжя та сімейних відносин.

Чи захищені приватні дані?

Захист даних, зібраних під час перепису, є ключовим пріоритетом для офіційної  статистики Польщі. Заповнивши форму перепису, можна бути впевненим, що дані не будуть розголошуватись або передані іншим організаціям.